

ព៩ខ្លោតិចាលតម្ពុ៩ា លេខ: ០៣/ /////

សេចក្តីសម្រេច សីពី

ការតែចតាំចសឆាសតាពគណៈតម្មការយាតិប្រយុត្តន៏ចបំខឹតូទីជ-១៩

กะเยาหิอาห

- បានឃើញរដ្ឋធម្មនុញ្ញនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា
- បានឃើញព្រះរាជក្រឹត្យលេខ នស/រកត/០៩១៨/៩២៥ ចុះថ្ងៃទី៦ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០១៨ ស្តីពីការ តែងតាំងរាជរដ្ឋាភិបាលនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា
- បានឃើញព្រះរាជក្រឹត្យលេខ នស/រកត/០៣២០/៤២១ ចុះថ្ងៃទី៣០ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២០ ស្តីពីការ តែងតាំង និងកែសម្រួលសមាសភាពរាជរដ្ឋាភិបាលនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា
- បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០៦១៨/០១២ ចុះថ្ងៃទី២៨ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០១៨ ដែល ប្រកាសឱ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីការរៀបចំ និងការប្រព្រឹត្តទៅនៃគណៈរដ្ឋមន្ត្រី
- បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០៣២១/០០៤ ចុះថ្ងៃទី១១ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២១ ដែល ប្រកាសឱ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីវិជានការទប់ស្កាត់ការឆ្លងរាលដាលនៃដំងឺកូវីដ-១៩ និងដំងឺឆ្លងកាចសាហាវ និងប្រកបដោយគ្រោះថ្នាក់ធ្ងន់ធ្ងរផ្សេងទៀត
- បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ ៣៧ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី១២ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២១ ស្តីពីវិធានការសុខាភិបាល ដើម្បីទប់ស្កាត់ការឆ្លងរាលដាលនៃជំងឺកូវីដ-១៩ និងជំងឺឆ្លងកាចសាហាវនិងប្រកបដោយគ្រោះថ្នាក់ ធ្ងន់ធ្ងរផ្សេងទៀត
- បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ ៥៧ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី៣១ ខែមីនា ឆ្នាំ២០២១ ស្តីពីវិជានការរដ្ឋបាល
 ដើម្បីទប់ស្កាត់ការឆ្លងរាលដាលនៃជំងឺកូវីដ-១៩ និងជំងឺឆ្លងកាចសាហាវនិងប្រកបដោយគ្រោះថ្នាក់
 ធ្ងន់ធ្ងរផ្សេងទៀត
- បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ ៨៥ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី១៣ ខែមិថុនា ឆ្នាំ២០២១ ស្តីពីការរៀបចំ និងការ ប្រព្រឹត្តទៅនៃគណៈកម្មការជាតិប្រយុទ្ធនឹងជំងឺភូវីដ-១៩
- យោងតាមតម្រូវការចាំបាច់ ដើម្បីប្រយុទ្ធនិងទប់ស្កាត់ការឆ្លងរាលដាលនៃជំងឺកូវីដ-១៩

សម្រេច

ទ្រទាទេ		
តែងតាំងសមាសភាពរបស់គណៈកម្ម	ការជាតិប្រយុទ្ធនឹងជំងឺកូវីដ-១៩ ដូចមាន	រាយនាមខាងក្រោម៖
១- សម្ដេចអគ្គមហាសេនាមគឺ	តេះេះ ស៊ុន សែន នាយករដ្ឋមន្ត្រី	ប្រធាន
២- សម្ដេចក្រឡាហោម ស ខេខ	ឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងមហាវៃ	ផ្ទ អនុប្រធាន
	ឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងការពា	
	មិន ឈិន ឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រីប្រចាំការ	
	រដ្ឋមន្ត្រីទទួលបន្ទុកទីស្តីការ	ណេះដ្ឋមន្ត្រី អនុប្រជាន
៥- ឯកឧត្តមអគ្គបណ្ឌិតសភាចារ្យ អូន	ព័ន្ធមុនីអ៊ែ ឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រី	
	ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ចនិងហិរញ្ញរ	ត្ត អនុប្រជានប្រចាំការ
៦- ឯកឧត្តមសាស្ត្រាចារ្យ ទ័ទ ម៉ឺន	ទេទខ រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងសុខាភិបាល	រ អនុប្រជាន
៧- ឯកឧត្តម ស៊ីន ចាន់ថុល	ទេសរដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងសាធារណការ	និងដឹកជញ្ជូន សមាជិក
៤- ឯកឧត្តម ឈិត សុខុន	រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងធម្មការនិងសាសនា	សមាជិក
៩- ឯកឧត្តម ទេ១ សាខុន	រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និង	នេសាទ សមាជិក
90-ឯកឧត្តមបណ្ឌិតសភាចារ្យ មាខ់ ខ្	នឈារ៉ុន រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងអប់រំ យុវជន	និងកីឡា សមាជិក
១១-ឯកឧត្តម នទ សុត	រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងសង្គមកិច្ច អតីតយុទ្ធជន	
	និងយុវនីតិសម្បទា	សមាជិក
១២-ឯកឧត្តម សាយ សំអាល់	រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងបរិស្ថាន	សមាជិក
១៣-ឯកឧត្តម ខៀន ភាញាាន្មែ	រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងព័ត៌មាន	សមាជិក
១៤-ឯកឧត្តម ទើត ខ្មែ	រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងយុត្តិធម៌	សមាជិក
១៥-ឯកឧត្តម ទោខ ខុន	រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងទេសចរណ៍	សមាជិក
១៦-ឯកឧត្តម អ៊ីត សំទោទ	រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងការងារ និងបណ្ដុះបណ្ដារ	
១៧-ឯកឧត្តម ខា ទ៉ាន់ខេត	រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងប្រៃសណីយ៍ និងទូរគមនាគមន៍ សមាជិក	
១៤-ឯកឧត្តម ទើរ ទោខណ្ណាល់	រដ្ឋមន្ត្រីទទួលបន្ទុករដ្ឋលេខាជិការដ្ឋាន	
	អាកាសចរស៊ីវិល	សមាជិក
១៩-ឯកឧត្តម ស្វាយ ស៊ីថា	រដ្ឋមន្ត្រីប្រតិភូអមនាយករដ្ឋមន្ត្រី និងជា(
	ព័ត៌មាននិងប្រតិកម្មរហ័សនៃទីស្តីការគណ	
២០-ឯកឧត្តម នៃ ស៊ីនាន	រដ្ឋមន្ត្រីប្រតិភូអមនាយករដ្ឋមន្ត្រី និងជាប្រ	បធានអង្គភាព
2011 0.57 0000 7744	អ្នកនាំពាក្យរាជរដ្ឋាភិបាល	សមាជិក
២១-ឯកឧត្តមបណ្ឌិតសភាចារ្យ ទភ័ខ	ថ្លូរ៉ាភ់ស៊ី រដ្ឋមន្ត្រីប្រតិភូអមនាយករដ្ឋ	
	រដ្ឋលេខាធិការប្រចាំការទីស្តីការគណៈរដ្ឋ	V
២២-ឯកឧត្តម អ៊ីច មូអិឆ្	រដ្ឋមន្ត្រីប្រតិភូអមនាយករដ្ឋមន្ត្រី និងជារដ្ឋលេខាជិការប្រចាំការ	
	ក្រសួងការបរទេស និងសហប្រតិបត្តិការ	អន្តរជាតិ សមាជិក
២៣-ឯកឧត្តម ខឲ្យី ទិស្សុគ រដ្ឋមន្ត្រីប្រតិភូអមនាយករដ្ឋមន្ត្រី និងជារដ្ឋលេខាធិការប្រ		
	ក្រសួងសេដ្ឋកិច្ចនិងហិរញ្ញវត្ថុ	សមាជិក

b

២៤-ឯកឧត្តម សក់ សេដ្ឋា រដ្ឋលេខាធិ	ការប្រចាំការក្រសួងមហាផ្ទៃ	សមាជិក
២៥-ឯកឧត្តមនាយឧត្តមសេនីយ៍ នាខ នាគ	រដ្ឋលេខាធិការប្រចាំការក្រសួងការពារជាតិ	សមាជិក
២៦-ឯកឧត្តមសាស្ត្រាចារ្យ អេខ ឆ្នូន	រដ្ឋលេខាធិការក្រសួងសុខាភិបាល	សមាជិក
២៧-លោកជំទាវវេជ្ជបណ្ឌិត យន់ សម្បន្តិ	រដ្ឋលេខាជិការក្រសួងសុខាភិបាល	សមាជិក
២៨-លោកជំទាវវេជ្ជបណ្ឌិត ឱ ខណ្ណឌីន	រដ្ឋលេខាជិការក្រសួងសុខាភិបាល	សមាជិក
២៩-ឯកឧត្តមសាស្ត្រចារ្យ ឆ៊ុន ចំអើន	រដ្ឋលេខាជិការក្រសួងសុខាភិបាល	សមាជិក
៣០-ឯកឧត្តមវេជ្ជបណ្ឌិត ខូន ភាខ	រដ្ឋលេខាធិការក្រសួងសុខាភិបាល	សមាជិក
៣១-ឯកឧត្តមនាយឧត្តមសេនីយ៍ ទទ្យ តិសេឆ	អគ្គមេបញ្ជាការកងយោធពលខេមរភូមិន្ទ	សមាជិក
៣២-ឯកឧត្តមនាយឧត្តមសេនីយ៍សន្តិបណ្ឌិត នេ	អ សាឡើន អគ្គស្នងការនគរបាលជាតិ	សមាជិក
៣៣-ឯកឧត្តមឧត្តមសេនីយ៍ឯក ស៊ុន ទ័រនៃភេទ	អគ្គមេបញ្ជាការរងកងយោជពលខេមរភូមិន្ទ	
	និងជាមេបញ្ជាការកងទ័ពជើងគោក	សមាជិក
៣៤-ឯកឧត្តមនាយឧត្តមសេនីយ៍ សេវ សុខា	អគ្គមេបញ្ជាការរងកងយោធពលខេមរភូមិន្ទ	
	និងជាមេបញ្ជាការកងរាជអាវុធហត្ថ	-
	លើផ្ទៃប្រទេស	សមាជិក
៣៥-ឯកឧត្តម លោកជំទាវ អភិបាលនៃគណៈអភិ		សមាជិក។

ទ្រទារប្រ ..

បទប្បញ្ញត្តិទាំងឡាយណាដែលផ្ទុយនឹងសេចក្តីសម្រេចនេះ ត្រូវទុកជានិរាករណ៍។

ទ្រទារព ..

រដ្ឋមន្ត្រីទទួលបន្ទុកទីស្តីការគណៈរដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងសេដ្ឋកិច្ចនិងហិរញ្ញវត្ថុ រដ្ឋមន្ត្រីគ្រប់ក្រសួង និង ប្រជានគ្រប់ស្ថាប័ន ព្រមទាំងសាមីខ្លួន ត្រូវទទួលបន្ទុកអនុវត្តសេចក្តីសម្រេចនេះ តាមការកិច្ចរៀងៗខ្លួន ចាប់ពីថ្ងៃ ចុះហត្ថលេខាតទៅ។

रिटार् ह 2005 សារាឆ្នាំឆ្លូវ ត្រីស័ក ព.ស.២៥៦៥ ធ្វើនៅក្រជនា ខែសភ័រ ឆ្នាំ២០២១ សម្តេចអគ្គឲហាសនាមគឺគេទោ ហ៊ុន សែន

กไรของเมะ

- ក្រសួងព្រះបរមរាជវាំង

- អត្ថលេខាជិកាះដ្ឋានក្រុមប្រឹក្សាជម្មនុញ្ញ
- អត្ថលេខាជិការផ្អានព្រឹទ្ធសភា
- អត្ថលេខាជិការដ្ឋានរដ្ឋសភា
- ខុទ្ធកាល័យសម្តេចតេជោនាយករដ្ឋមន្រ្តី
- ឌុទ្ធកាល័យ សម្តេច ឯកឧត្តម លោកជំទាវ ឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រី
- ដុំចប្រការ៣
- ndñg
- ឯកសារ កាលប្បវត្តិ